Barion Pixel

Itt a tavasz!

Szerző: | márc 2, 2021 | Tavaszi divat | 0 hozzászólás

Itt a tavasz!

Idén is légy naprakész a tavaszi divat új trendjeivel kapcsolatban. Az idei tavaszi színek nem csak sokoldalúságról és hagyományokról szólnak, hanem azok újragondolásáról, melynek segítségével egyéniségünket is kifejezhetjük.

Hoztam Nektek néhány abszolút kedvenc tavaszi színt! Biztos vagyok benne, hogy néhány a Ti ruhatáratokban is megtalálható. 🙂

 CERULEAN/ÉGSZÍNKÉK

Az ég színe, egy derűs napon. A kék szín az egyik kedvencem. Ez a szín minden üzletben megtalálható lesz számtalan verzióban, így mindenki megtalálhatja a számára legnagyszerűbbet. Természetes, de mégis különleges szín, éppen ezzel a tulajdonságával tud kiemelkedni a többi szín közül.

 Kombinálhatjuk feketével, pirossal vagy akár sárgával is. Ha lágyabb megjelenést szeretnél bézzsel, barnával vagy naranccsal tudod elérni azt.

RUST/ROZSDASZÍN

A rozsdaszín sokak számára őszi hangulatot megidéző szín, ennek ellenére a 2021-es tavaszi kollekcióban is találkozni fogunk vele. Ősz típusú hölgyek bátran viselhetik egész évben!

ILLUMINATING/ÉLÉNKSÁRGA

Az élénksárga színárnyalat az optimizmust és a reményt jelképezi, amely egy napsütéssel teli nap ígéretét hozza. Szürkével kombinálva a felhők mögül érkező napsütést idézi meg.

BLUE/FRANCIA KÉK

Kevert kék színárnyalat, amely a francia tavasz érzetét kelti. A kék ezen árnyalata 2020-as szezon kedvence volt és ettől idén sem fogunk megválni. Ez a kevert szín azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik gyakran hordanak kéket és szeretnek kipróbálni valami újat!

MARIGOLD/BÁRSONYVIRÁG

 Az aranyló narancssárga igazán barátságos és vidám hangulatot kölcsönöz. Kék színnel kombinálva harmonikus lesz a megjelenésünk.

GREEN ASH/ZÖLD KŐRIS

A pasztell zöld szín az elmúlt években egyre népszerűbbé vált.  Ha nyugalmat szeretnél árasztani a megjelenéseddel, akkor bátran viseld a zöldnek ezt az árnyalatát. Nagyon kellemes szín, mely azon túl, hogy barátságos, a természet közeliséget és újjászületést is szimbolizálja.

Ha visszafogottabb megjelenést szeretnél, viseld barnával, szürkével vagy feketével. A feltűnést kedvelők pedig bátran kombinálják olyan színekkel, amellyel a természetben is megtalálható a zöld például pink, narancssárga, sárga vagy lila.

BURNT CORAL/ÉGETT KORALL

Ez a rózsaszínbe hajló narancsos árnyalat már ismerős lehet a 2020-as szezonból. A francia kékhez hasonlóan idén is találkozhatunk a korall szín ezen árnyalatával.

MINT/MENTA

A kőris zöldtől világosabb, pasztelesebb árnyalat, amely frissítő nyugalmat árasztó szín. A Mint és a Green Ash akár még kombinálva is jól mutat?!

AMETHYST ORCHID/AMETISZT ORCHIDEA

Csodálatos és egyben merész színárnyalat. A világos árnyalatú élénk lila szín a 2021-es szezon elsőszámú kedvence lesz. A lila ezen árnyalata a tél típusú hölgyeknek erősen ajánlott.

RASPBERRY SORBET/MÁLNA SZORBET

Élénkítő málna szorbet, amely elkápráztat! Az összes tavaszi szín közül ez az árnyalat a legkirívóbb, legegyedibb és legextrémebb választás. Azt hiszem a 2021-es szezonban ez a különleges szín lesz a kedvencem mind közül. Nem véletlen hagytam a lista végére, hiszen ez a csoda szín megkoronázza az egész palettát!

/