Barion Pixel

Itt a tél

Szerző: | aug 26, 2020 | téli divat | 0 hozzászólás

Idén is légy naprakész a téli divat új trendjeiről. Az idei téli színek nem csak sokoldalúságról és hagyományokról szólnak, hanem azok újragondolásáról, melynek segítségével egyéniségünket is kifejezhetjük.

Hoztam Nektek néhány abszolút kedvenc téli színt! Biztos vagyok benne ,hogy néhány a Ti ruhatáratokban is megtalálható. ☺

AMGERGLOW/ NARANCS SZÍNEK

Az amberglow árnyalatok melegek, vibrálóak és tele vannak energiával. A hideg télben az utcán látva egyből vidámabbnak érezzük tőle. Kékkel viselve igazán harmonikus lesz a megjelenésünk.

SAMBA/ PIROS SZÍNEK

A tél típusúak egyik kedvenc színe! Ezzel az élettel teli színnel elűzheted a téli melankóliát. Egy ilyen színű kabáttal egész télen kitűnsz a tömegből valamint ugyan ilyen színű rúzzsal és manikűrrel bátran egészítsd ki a megjelenésed.

FIRED BRICK/BORDÓK

A bordó egy igazán előkelő szín. Idén az üzletekben a hidegebb és a melegebb árnyalatai egyaránt megtalálhatóak lesznek. A Fired Brick és az enyhén barnás Burnt Henna lesznek a szezon nagy sztárjai.

Párosítsuk feketével vagy kékkel, így igazán elegáns lesz a megjelenésünk.

CLASSIC BLUE/ KÉK SZÍNEK

A kék szín az egyik kedvencem. Ez a szín minden üzletben megtalálható lesz számtalan verzióban, így mindenki megtalálhatja a számára legnagyszerűbbet. A királykékhez hasonló True Blue, a hideg Classic Blue, illeve az erőteljes, világosabb Strong Blue, és az alapszíneknek is kiváló mélyebb Dress Blues fogja dominálni a polcokat. Persze a pasztell árnyalatok kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő kék színt; a Powder Blue nevű pasztelles kék sok helyen előfordul majd.

Kombinálhatjuk feketével, pirossal vagy akár sárgával is. Ha lágyabb megjelenést szeretnél bézzsel, barnával vagy naranccsal tudod elérni azt.

ULTRAMARINE GREEN/ ZÖLDEK

Ha nyugalmat szeretnél árasztani a megjelenéseddel, akkor bátran viseld a zöld színt. Nagyon kellemes szín, mely azon túl, hogy barátságos, a természet közeliséget és újjászületést is szimbolizálja.

Ha visszafogottabb megjelenést szeretnél, viseld barnával, szürkével vagy feketével. A feltűnést kedvelők pedig bátran kombinálják olyan színekkel, amellyel a természetben is megtalálható a zöld például pink, narancssárga, sárga vagy lila.

GREEN SHEEN/ SÁRGÁK

Idén télen a sárga visz majd vidámságot a hideg hétköznapokba.  A  Green Sheen és az enyhén zöldes Celery lesznek az őszi-téli sárgák, bár minden bizonnyal találkozhatunk az élénkebb verzióival  is mint a citrom sárga, ami a tavaszi szezon egyik legnépszerűbb színe lesz az előrejelzések szerint.

A lágyabb megjelenés kedvelői bézzsel vagy fehérrel kombinálva tudják elérni azt, míg lilával kombinálva igazán elegáns lehet a megjelenés. A kontrasztosabb öltözék kedvelői pedig pirossal kékkel vagy feketével bátran kombinálják.

ROSE TAN/RÓZSASZÍNEK 

A kék szín mellet a rózsaszín is az abszolút kedvenceim közé tartozik. Minden nyár típusú hölgynek romantikus megjelenést kölcsönöz ez az árnyalat. Rose Tan és a barackos Peach Nougat árnyalatok szolidak és nagyon kellemesek a szemnek. Az élénkebb pink árnyalatok is igazán trendinek számítanak. Ha vidámságot szeretnél varázsolni az outfitetbe akkor bátran viseld kékkel, sárgával vagy zölddel.  A bézsesebb, vagy pasztellesebb árnyalatok romantikussá varázsolják az összképet csakúgy, mint fehérrel vagy szürkével kombinálva.

MAGENTA PURPLE/ LILA SZÍNEK

Az idei szezon lilája magenta purple szín, ami igazán kellemes megjelenést sugároz. Egyszerre lehettek nőiesek és titokzatosak egy ilyen színt viselve. Kékkel viselve nagyon jól harmonizál. zölddel, naranccsal, pinkkel kombinálva élettel teli lesz a megjelenés, míg szürkével  viselve igazán kellemes lesz a hatás.